JELENA OBUĆINA - Pogađajte ko profitira na strahu, panici i lažnoj nadi, jer to mu je u interesuJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Laž je naša svakodnevica", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Sad, neko širi lažnu nadu, neko paniku, a neko optimizam. Radnicima Fijata Darija je prodala nadu – bud zašto. Neće niko dobiti otkaz ali hoće socijalni program. To što je socijalni program uvod u ‘nemate više posao’, nebitno je.

Predsednik je prodao paniku – budzašto. Ne isključuje nuklerani rat, pa umesto da ubrzano gradi skloništa da zaštiti živalj on najavljuje nove automile. To što jedno sa drugim nema nikakve veze, nebitno je. Siniša širi lažni optimizam, nije baš budzašto, nego za tačno 100 evra. A šta bi sa onim da treba da preživimo? Do kraja maja ako ste mladi, prijavite se, jer kasa nikad nije bila punija i sigurnija.

Lažne su i dojave o bombama u školama i vodovodu. Tu ništa nije budzašto nego za strah i uznemirenost građana. E sad… pogađajte samo jednom ko profitira na strahu, panici i lažnoj nadi, jer to mu je u interesu. Ko pogodi, prva nagrada život u Srbiji. Zemlji koja se 80 dana pravi mrtva“, zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs