JELENA OBUĆINA - Vučić u dnevniku pričao za domaće i rusko tržište, a sutradan priču prao na OhriduJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Sinoć u dnevniku nastup za domaće i pomalo rusko tržište", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Nikom na senku nismo stali, nikom loše učinili, samo nećemo da budemo deo čopora.“ Danas priču, ko platno, peremo na Ohridu. Danas nam je već čopor krdo, a do petka biće i stado. Tad će predsednik Šolcu morati da objašnjava, da smo mi samo umiljato jagnje.

Doduše, biće ojačan uspehom Otvorenog Balkana, koji najednom podržavaju svi – i Evropa i Amerika i Rusi. Ali Šolc nije muti. Verna zaštitnica. I ne, neće najuriti Vučića ko Merkel Tadića, ali će ponoviti ono što se ovde zna – šta se mora a šta ne sme, iz vizure Berlina, Brisela ili Vašingtona, sasvim svejedno.

Biće priče o radnim mestima, a u međuvremenu će se gasiti poslovi u Fijatu, Zrenjaninu… dopišite sami. Biće napeto kao na sinoćnjoj utakmici, ali niti će toliko da traje, niti će biti tako neizvesno. Zna se ko pobeđuje. Unapred“, zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs