JELENA OBUĆINA - EPS se pobrinuo i za 'bezbrižan' vazduh, prestaje merenje kvalitetaJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Pre podne se vrtelo oko struje, podne oko Jovanjice, veče oko vrućine. Redom - hrvatski portal jutros spekuliše da bi restrikcije struje u Srbiji mogle biti od sredine novembra do januara. Pozivaju se na izvore i plan EPS-a. EPS hitro demantuje - isključenja nisu u planu, informacija je netačna", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Zorana se oglašava nadom da kad nije bilo restrikcija u najgore vreme kad je EPS-om vladao Grčić, sad neće biti. U međuvremenu EPS se pobrinuo i za bezbrižan vazduh. Prestaje merenje kvaliteta – zbog neplaćene struje u Kragujevcu, Loznici, Smederevu i Valjevu. A u Beogradu, u tri sata razmaka čovek koji je otkrio Jovanjicu i vlasnik plantaže – jedan pred Tužilaštvom, drugi pred sudom. Nonsens nije slučajan, a epilog je da prvi ćuti, drugi traži ubrzanje suđenja. Veče je obeležilo upozorenje ‘Batuta’. Čuvajte se toplotnog talasa – trajaće 7 dana. Dodajemo, čuvajte se i ucene trgovaca u Vlasotincu. Tamo ne daju da se kupi više od dva kilograma šećera ako ne kupite ili 100 grama kafe ili kilogram banana“, rekla je na kraju uvoda u emisiju „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs