JELENA OBUĆINA - Patrijarh blagosiljao otkazivanje vaših ljudskih i ustavnih prava, nisu BožjiJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Konačno, patrijah se oglasio o Evroprajdu. Da skratimo, blagosiljao otkazivanje vaših ljudskih prava i Ustavnih jer, nisu Božji. Vas sedam do 10 odsto naših sestara i braće, koliko je predsednik izračunao da vas ima i da volite drugi pol, vi ste veštački nametnuta tema", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Izvinite, ali suprotni ste sistemu našeg naroda, gde god da živi i izazivate polemike i sukobe….a zna se da su vrednosti našeg naroda porodica, crkva, tradicija i Kosovo. I zato, ako hoćete da šetate nek se na svakoj raskrsnici pojavi roze disklejmer. Nismo vas priznali, ko što nije ni zakon. Ponesite po ikonu i molim lepo. I tradicionalno svetu prikažite da se volite, okačite na Instagram, a kod kuće kako oćete, ako neko mlati nek mlati. I to bi sigurno dobilo blagoslov. Dok vas smrt ne rastavi. Počeo je Pregled dana“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs