JELENA OBUĆINA - Ovog meseca će nas popisati, znaćemo koliko nas je, ali ne i kako nam jeJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Ovog meseca će nas popisati, znaćemo koliko nas je, ali ne i kako nam je  iako je oktobar i mesec mentalnog zdravlja", rekla je Jelena Obućina u uvodu najnovijeg Dnevnika na televiziji Nova S.

„I, možda je bolje da ne znamo tu dijagnozu nego da nastavimo sa uzimanjem lekova koje nam prepisuje ‘najveći sin srpskog naroda’  tzv. lečenje strahom.

Danas ponavlja – biće nam gore nego devedesetih. Ali ni to nije dosta – biće nam još gore, najgore jer Vučić predviđa novu Staljingradsku bitku – brzo. Sledi dakle repriza najkrvavijeg sukoba Drugog svetskog rata.

Pa ako je tako, ne treba nam ni popis, a tek to što priča Ana, to je potpuno nebitno. A premijerka kaže – sa minimalcem preživela bi nekoliko dana. Ali za one koji moraju čitav mesec ima utehu – samo se setite da, dok su bili žuti, minimalac je bio 150 a sad je 350 evra. I zato lepo, kad odete u prodavnicu, tražite pavlaku po staroj ceni, ne po današnjoj ….dok je još ima“, zaključila je Obućina.

Izvor: Nova.rs