JELENA OBUĆINA - U Skupštini s*ks i nasilje, fale droga i strah. Ili ipak ne fale?



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Dobro veče. U Skupštini s*ks i nasilje, fale droga i strah. Mada, promislimo. Dosta se pričalo o kriminalu koji ne isključuje ni jedno ni drugo. Samo, narodnjaci o Radoičiću i Veselinoviću, a naprednjaci o kriminalu opozicije dok je bila vlast", rekla je na početku Dnevnika na TV Nova S Jelena Obućina.

„Našao se i naprednjak koji za stid ne zna. Taj je u parlamentu simulirao felacijo – mada se to u prenosu ne vidi, pa vlast tvrdi nije ni bilo, a opozicija traži da mu se oduzme mandat.

Junak se zove Dalibor Šćekić. Našla se i Sandra Božić da opozicionarke upozori da ne šetaju kroz redove naprednjaka, jer joj nije jasno da li se tako nude da tamo sede ili samo vole tuda da prođu.

Sa konkludentnih radnji prešlo se na rat. A tu je mač potegao junak Bakarec. Optužuje Danas i Novu za hibridni rat protiv Srbije. I šta na kraju nego orgazam, Električni. Setite se nastavka  – ko još može da kaže mene ne zanima to… ko još može da kaže da je isti ko pre..“, završila je uvod u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs