JELENA OBUĆINA - Pod kišobranom su njegovi sa televizija, zaštićeni od svih nepogoda – od prirodnih do pravnih, jedino Marić povremeno, folklora radi, pokisne



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Ničeg nije bilo u dvosatnom nastupu predsednika uoči "Zadruge" na Pinku, ni jedne jedine vesti. A od "Parova" na Hepiju ostao je samo par, nit' publike , nit' onesvešćivanja. Samo jedan profesor sa tablama puteva i uspeha preslišavao je Marića. Rekao mu - nisi bio dobar, sad moraš da nosiš krst jer javne ličnosti moraju da budu hrabre", rekla je na početku Dnevnika na TV Nova S Jelena Obućina.

„Od važnosti za građane bile su samo tvrdnje da je danas opasno biti Srbin i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori i razume se Bosni i Hercegovini.

Niko neće mir, kazao je predsednik i tek tu se omakla vestica – iz rata. Kada je bila opsada Sarajeva, on nije nosio pušku nego kišobran.

Predsednik ne laže, tvrdi Šešelj, takođe prisutan na snimku. 

Laže, laže, tvrde u Sarajevu, jer veliki je remen na kišobranu.

Ali budimo pošteni. Vučić danas nosi kišobran, puška mu ne treba jer ratom straše njegovi sa televizija, a pod kišobranom su isti ti  – zaštićeni od svih nepogoda, od prirodnih do pravnih. Jedino Marić povremeno, folklora radi, pokisne. Mi ostali, standardno. Počeo je Dnevnik“, rekla je na kraju uvoda Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs