JELENA OBUĆINA - Predsednik je rešio da rasteže, a u međuvremenu, anestezija kaplje. Sreća, kad se probudimo bićemo bogati, ako reši da kaže gde je zlato, jer Ana, sigurno nećeJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Šta smo juče čuli? Skoro ništa o dokumentu i još manje o našem planu, ali sasvim precizno o izboru. Sporazum ili izolacija. To je izbor. I, šta je rešio predsednik? Da hrabro rasteže", rekla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika koji se emituje na televiziji Nova S.

A kad kucne čas za potpis, možda i ode. Žrtvujući se i kupujući vreme za Srbiju.

Zašto nam je tačno potrebno to vreme? Pa, malo čekamo pad Kurtija, malo kraj rata, a malo će biti pripreme da progutamo stanje. Između onoga što priča Tadić i onoga što priča Vučić. A bivši predsednik kaže: ‘Kosovo smo izgubili još ’99’. Sadašnji: ‘U tvoje vreme je sve izgubljeno’. Znači, tu staje bar par meseci. Između davno izgubljenog i trajno izgubljenog.

A u međuvremenu, anestezija kaplje. Sreća, kad se probudimo bićemo bogati, ako se predsednik reši da kaže gde je zlato, jer Ana, sigurno neće", zaključila je Obućina.

Izvor: Nova.rs