JELENA OBUĆINA - Vučić pravi pokret da spasi državu kojom vlada. Znači, od svoje vlasti. Brilijantno. Da se malo i time zabavljamo dok se Kosovo rešava


Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Nagrada za reformatora godine pogrešno je otišla u ruke Siniše Malog. NALED je pogrešio. Nagradu je trebalo dodeliti velikom, koji em bolje pere ruke, em uspešno reformiše logiku", rekla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika na televiziji Nova S.

„Vučić pravi pokret da spasi državu kojom vlada. Znači, od svoje vlasti. Brilijantno. Da se malo i time zabavljamo dok se Kosovo rešava.

Pokret će afirmisati istinsku srpsku inteligenciju a ne agresivnu samoproglašenu, nastalu na levo-liberalnim ideološkim osnovama, objasnio je Đuka. Dakle, već miriše na pristojnost i dijalog.

Ali ako Narodni pokret Vučič ne pravi da zaštiti od svoje vlasti, od čega onda? Da nije od svoje opozicije? Pa koliko prošle godine svi su bili njegovi. Sad mu desno smeta. I to toliko, da Obradovića, Zavetnicu i Jovanovića vređa i štampa po banderama i asfaltu.

Pa to je radio stari, nereformisani Vučić iz faze krvavih košulja i to je video NALED, a i ove izbore u FSS-u i zato ove godine, ništa od nagrade“, zaključila je Obućina.

Izvor: Nova.rs