Sudbina učesnika kviza koga su izradili i nasamarili dobiće lep epilog: Vladimir će dobiti posao, a loši đaci ostaće upravo to – loši đaci



Vladimir je građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Životna želja mu je bila da nakon kviza "Najslabija karika" ode u Egipat i ta želja mu je umalo bila ostvarena, jer je u poslednjoj epizodi emisije imao najbolji mogući rezultat. Nakon nepravde koju je doživeo, priča će možda dobiti srećan epilog.

Naime, od preostale trojice takmičara, on je jedini znao odgovore na sva pitanja. Međutim, njegovi saigrači su glasali da je on „najslabija karika“.

„Sa 22 tačna odgovora, nijednim netačnim, vi ste moralni pobednik ovog kviza i primer mladim ljudima šta znači formalno, a šta suštinsko obrazovanje. Mene je sramota što moram da vam saopštim da ste vi najslabija karika“, rekao je Nikola Kojo u kvizu.

Na pitanje voditelja šta misli o svojim saigračima i njihovom glasanju, Vladimir je rekao – „nek im služi na čast“.

„To i ja isto mislim“, rekao je Kojo.

Ljudi na Tviteru su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog glasanja Jugoslava i Miljana.

„Ovo je sve što treba da znate o ljudima“, glasi jedan komentar na Tviteru.

„Ovaj klip je u stvari paradigma srpskog društva. Osveta loših đaka“, glasi još jedan komentar na Tviteru.

Nakon što je video postao viralan, za Vladimira je došla svetla tačka.

Voja Ostojić, jedan od korisnika Tvitera, podelio je ovaj video i tagovao voditelja, glumca Nikolu Koju, pitavši ga za Vladimirov broj.

„Ako neko ima Vladimirov broj telefona, pošto je nezaposleni građevinski radnik, može da mi prosledi u DM, da promenimo taj status ‘nezaposlen’. Može pomoć oko broja telefona Nikola Kojo?“, napisao je on.

Izvor: Nova.rs