Bojana Novaković oštro uzvratila Branku Ružiću: „Zapad ne režira Parove“



Glumica i atkivistkinja Bojana Novaković reagovala je na društvenim mrežama na izjavu ministra prosvete Branka Ružića koji je povodom tragičnog događaja u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" izjavio da su za to odgovorne "zapadne vrednosti i video igrice".

„Zapad ne zatrpava naše kioske tabloidima ped*fila i kriminalaca, ne piše naš školski cirkulum ni ponižava našu decu u školi. Zapad ne sramoti naše dečake što plaču ili roditelje što su samohrani ili gej ili siromašni. Zapad ne zlostavlja naše žene, ne režira naše Parove i Zadruge“, napisala je glumica na Tviteru.

„Za današnju tragediju nije odgovoran ‘neki tamo.’ Odgovorni su oni koji to ne prihvataju, oni koji sede u najvišim državnim funkcijama, koji uzurpiraju medijski prostor, pretvaraju nacionalne frekvenijce u promociju za kriminal i koji troše naša sredstva za svoje lične interese“, dodala je Novaković.

Uz post na društvenoj merži Tviter priložila je fotografiju voditeljke jutarnjeg programa TV Pink Jovane Jeremić koja u rukama drži oružje.

Izvor: N1 Beograd