Jelena Obućina poklopila Vučića kao nikada do sada i objasnila mu zašto ne može da poredi „Survivor“ sa „Zadrugom“Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjednačio emitovanje rijalitija Zadruga na Pink televiziji i Survivora na televiziji Nova, predsedniku je odgovor stigao od voditeljke Jelene Obućine u Dnevniku na televiziji Nova.

Predsednik je pokušao da izjednači svetski brend sa opskurnim televizijskim sadržajem, koje emituju televizije pod kontrolom vlasti, a koliko je „promašio“ možda najbolje govore reči Jelene Obućine s kraja Dnevnika.

„Ostanite uz program Nove, sledi Survivor, format koji propagira timski duh, takmičenje i zdrav život. Nikakvu nasilje i nekulturu. To što predsednik države izjednjačava Survivor na Novoj i Zadrugu na Pinku sa sve kriminalcima, osuđenim ubicama, nasilnicima i starletama mnogo više govori o nameri predsednika, nego o kvalitetu programa ili uporedivosti formata. Uživajte u takmičenju crvenih i plavih“, rekla je Obućina u Dnevniku na Nova S televiziji.

Podsetimo, predsednik Vučić nedavno je rekao na RTS da ako treba ukinuti jedan rijaliti, onda treba i drugi.

Izvor: Nova.rs