Milomir Marić: Ne popularizujem kriminalce, ja sam njihov sudija i psihijatarOsumnjičeni za ubistva u selima kod Mladenovca, na društvenim mrežama je izražavao divljenje prema višestruko osuđivanom kriminalcu Kristijanu Goluboviću, i sebe nazivao „Mali Kristijan“.

Jedna od televizija, i to sa nacionalnom frekvencijom, koja popularizuje ljude iz kriminalnog miljea i često im daje prostor da gostuju i govore o svojim „aktivnostima“ jeste i TV Hepi.

Njen glavni urednik Milomir Marić kaže za Danas da je upoznat sa događajima iz Mladenovca, i da su o tome jutros govorili u programu.

Na pitanje Danasa da li će i dalje popularizovati ljude sa dosijeom, Marić kaže za Danas da on to nikada nije činio, već da im je „bio sudija“.

– Ja sam njihov sudija, psihijatar i vladika. Govorim o njihovom radu i ulozi, i više se boje mene, nego pravosudnih organa Srbije – poručio je Marić

U pucnjavi koja se dogodila kod Mladenovca, u mestima Dubona i Šepšin, ubijeno je osam, a ranjeno 14 osoba. Osumnjičeni je uhapšen u blizini Kragujevca.

Izvor: Danas