Nikola Kojo jednim pitanjem odgovorio na Bakarecove navode o honorarima glumaca i glumicaSrpski glumac Nikola Kojo upitan je u vezi tvrdnji Nebojše Bakareca o honoraru koji je navodno dobio od Telekoma.

On je za portal N1 dao kratak komentar: „Šta je to Bakarec?“

Podsećamo, narodni poslanik vladajuće SNS Nebojša Bakarec izneo je prethodno podatke o tome koliko novca su navodno od Telekoma dobili glumci koji su podržali protest “Srbija protiv nasilja“.

“Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma“, rekao je Bakarec u Skupštini Srbije.

On je potom poimence izneo navode koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

Nakon toga, Bakarec je rekao da su svi “oni slobodni da glume i da im se nećemo svetiti“.

Predstavnici vlasti u poslednje vreme često napadaju glumce koji podržavaju proteste „Srbija protiv nasilja“, ili ne podržavaju vladajuću većinu.

Svoj komentar na navode Nebojše Bakareca, između ostalih, dali su Ceca Bojković, Branislav Trifunović i Dragan Bjelogrlić.

Izvor: N1, Danas