Panika u BiH, mladić zaprijetio pokoljem poput onog u Beogradu: "Bit će nezapamćen masakr"Mladić A. Z. iz Bihaća na svojem je profilu na Instagramu poručio da je inspiriran jučerašnjim masakrom iz Beograda te da će sličnu stvar i on ponoviti.

Policija je uhitila mladića zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ugrožavanje sigurnosti i terorizma.

Za bliske prijatelje na Instagramu objavio je prijeteću poruku da će on i sam zapucati u svojoj srednjoj školi.

"Onaj dječak što je ubio osmero djece je za mene kraljina! Ovakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror!" napisao je. 

Nakon mladićeve prijetnje da će učiniti pokolj u Ekonomskoj školi u Bihaću, stigla je reakcija JU Mješovite srednje škole Bihać, čiji je on bivši učenik. Iz škole poručuju da nema potrebe za panikom te da su službe obaviještene i da se reagiralo na vrijeme.

Prema informacijama medija, policija je informirana o svemu i istražuje slučaj. 

"Imamo informaciju. Obavještava se i tužiteljstvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da je maloljetan. Ne znamo je li ga tko prijavio. Mi smo to vidjeli na društvenim mrežama i mi to po službenoj dužnosti provjeravamo“, rekao je glasnogovornik Bahrudin Dželalagić za Avaz.

Izvor: Dnevnik.hr