Sergej Trifunović: ‘Bar tri žrtve idu na dušu Olivere Zekić!‘



Glumac Sergej Trifunović nakon masakra u beogradskoj osnovnoj školi u kojem je ubijeno devet osoba, dok je njih 6 ranjeno, zahteva ostavku ministra prosvete, Branka Ružića.

U objavi na instagramu, Trifunović je postavio fotografiju ministra Ružića preko koje je ispisano „ostavka“. Nije propustio priliku ni da pomene, predsednicu REM-a, Oliveru Zekić.

„Nažalost, poguban uticaj interneta, sa zapada…bla bla bla” Pink, Happy, Zadruga 1,2,3,4, nasilje sa televizora sa nacionalnim frekvencijama u svakom istupu bilo kog člana vladajućih stranaka u svakom obracanju bilo kog od njih, u parlamentu, u svakom crtanju mete, lepljenju etiketa izdajnika, vrištećim naslovnim stranama tabloida i tako dalje, to nema veze sa ovim slučajem. Je l stvarno mislite da ovaj ortak ima svest o tome? Od 9 žrtava, bar troje idu na dušu Olivere Zekić. Aj ćao.“, napisao je Trifunović.

Aleksin zakon u fioci 

U svojim ranijim objavama, Trifunović je podsetio i na Aleksin zakon, koji još uvek nije usvojen.

„Saučešće porodicama i društvu. Strpali ste Aleksin zakon u fioku pa nastavite da se čudite. Mi smo društvo koje priča o menjanju čarapa i uporno odbija da pere noge“, naveo je Trifunović na Twitteru.

Izvor: Nova.rs