Aleksić: Koluvijino gostovanje na Hepiju dokaz da je Jovanjica državni projekatPotpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić oglasio se na Tviteru povodom gostovanja Predraga Koluvije, optuženog za proizvodnju marihuane na Jovanjici, na televiziji Hepi.

Koluvija je gostujući na Hepiju rekao da je 22 meseca proveo u pritvoru zbog gluposti i nečijeg hira. Zbog toga što, kako je rekao, neki tamo nešto priča mnogo na televiziji.

Aleksić je na Tviteru napisao da je gostovanje Koluvije na TV Hepi još jedan dokaz da je plantaža marihuane na Jovanjici državni projekat.

“Srbija... zemlja u kojoj optuženi narko diler, kome se sudi, najnormalnije gostuje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i objašnjava kako je on ustvari jedan divan čovek, a drogu su policajci proizvodili”, napisao je Aleksić na Tviteru.

Predrag Koluvija je vlasnik imanja Jovanjica, na kojem je 2019. godine otkrivena jedna od najvećih plantaža marihuane u Evropi. Zbog toga mu se sudi u postupku „Jovanjica 1“, dok za postupak „Jovanjica 2“ pripremno ročičte nije počelo ni iz 20. pokušaja.

Optužnica „Jovanjica 2“, pored Koluvije, tereti uglavnom pripadnike policije, Bezbednosno-informativne agencije i Vojno-obaveštajne agencije za pružanje zaštite prvookrivljenom Koluviji.

Izvor: N1 Beograd