Ivan Ivanović: Blic TV mi daje više prostora


Ivan Ivanović je u razgovoru za portal Raskrikavanje.rs potvrdio da na jesen prelazi na Blic TV. Kaže kako su Nova S i on jedno drugom dali sve što su imali i da prelazi na televiziju koja se pojavila i ponudila mu više prostora. Nakon prelaska na novu televiziju, Ivanović, pored dve trenutne, očekuje da vodi i emisiju novog formata, ali kaže da do toga ima još dosta s obzirom da sa United Media ima ugovor do kraja juna. Na pitanje da li očekuje da ima punu slobodu u novom okruženju odgovorio je da ne zna. Ivanović je za Raskrikavanje rekao da mu je Blic televizija ponudila uslove koje nije mogao da dobije na Novoj S. Konretno – novi format emisije, uz dve koje se već prikazuju. Voditelj nije precizirao o kakvoj emisiji je reč, pošto, kako kaže, ima još dosta vremena do toga s obzirom da je do kraja juna na Novoj S.

„Mislim da smo Nova S i ja jedno drugom dali sve što smo imali”, rekao je Ivanović.

Dodaje i da mu je novi poslodavac garantovao slobodu, ali na pitanje da li očekuje da će slobodu stvarno i dobiti rekao je da ne zna i da će to morati da vidi na delu u septembru.

Takođe, Ivanović kaže i da mu nije jasno zašto svi mediji insistiraju na tome da je on veliki transfer Telekoma, kada samo prelazi „iz luksemburške televizije u švajcarsku”.

Glavna izvršna direktorka kompanije United Media Aleksandra Subotić ranije je za Raskrikavanje rekla da je tačno da je sa Ivanovićem raskinuta dalja saradnja i da mu United Media želi sve najbolje u daljem radu.

Pre televizije Nova S „Veče sa Ivanom Ivanovićem” emitovano je osam godina na TV Prva. U svojim emisijama ali i u javnim nastupima, Ivanović je uvek nastupao izrazito kritično prema aktuelnim vlastima.

Izvor: Raskrikavanje.rs