Svećenik govorio o ženama pa poručio muškarcima: 'Važno je da ste oprezni da vam se svašta ne podvali'



Fra Stjepan Brčina u svojoj propovijedi se osvrnuo na muškarce koji, kako je rekao, ''maze i paze svoje automobile'', a onda je komentirao i žene

Fra Stjepan Brčina, franjevac koji djeluje u zagrebačkoj bazilici Sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu, iznenadio je svojom propovijedi koju je dao vjernicima prošlog četvrtka. Naime, snimka njegove propovijedi koja je objavljena na Facebooku u samo jednom danu prikupila je više od 450 komentara. Fra Stjepan se osvrnuo na muškarce koji, kako je rekao, ''maze i paze svoje automobile'', a onda je komentirao i žene. 

- Ti automobili... O Bože sačuvaj kad vidim koliko muškarci mogu biti zaljubljeni u njih. Da ih mazi, ljubi, čisti, pa to je strašno. Pa se sa ženom posvađa ako lupi jače vratima. Ni ne moram ni pričati o ženama koje rade od sebe idole. Neću reć' da je žena ružna, nema ružnih žena, ali ima manje lijepih. Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Radiš od sebe idola, a ja bih na kraju dodao radiš od sebe cirkus, sestra draga. Jer kad se umiješ, ostavit će te svatko. Dakle, dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali - poručio je svećenik, na što su se vjernici nasmijali, a potom i on sam.

Izvor: Večernji list