DRAŽA PETROVIĆ - Kovid u Kovinu


Draža Petrović, kolumna za portal N1, 17.4.2020.

Kada su pre sedam, osam godina bili izbori u Kovinu, južnobanatskom gradiću diljem otadžbine poznatom po specijalnoj psihijatrijskoj bolnici, neki naprednjački genije dosetio se da na hemijskim olovkama, blokčićima, upaljačima i pripadajućem propagandnom materijalu odštampa parolu: “Vučić Za Kovin”.

E sad, to što u srpskom narodu postoji običaj da kad nekoga želite da označite kao osobu koja je malko sišla s uma, takozvanu s uma sišavšu personu, vi mu kažete da je ko stvoren “za Kovin”, nije uopšte dovelo u pitanje SNS marketinšku parolu, jerbo je SNS marketing više mraketing.

Tako da nikoga ne bi čudilo da se ovih dana opet angažuje taj isti marketinško-mraketinški genije, te odštampa hemijske olovke & upaljače sa parolom “Vučić za Kovid”. Čak bi mogli da iskoriste preostali propagandni materijal iz Kovina i samo zamene poslednje slovo, radi uštede.

Sve to zato jerbo je zločesti Kovid 19, zvani koronavirus, stigao u pravo vreme u našu nabujalu demokratiju, te pokazao sve raskošne potencijale srpskog društva, pa se ispostavilo da imamo veće svetske umove nego u vreme kad nije bilo Kovida.

Kovid je, dakle, stigao u naš mali Kovin, koji se prostire od Horgoša do Dragaša, pa je najpre otkriveno da Željko Mitrović, za koga se pre Kovida 19 verovalo da je samo jedan lokalni medijski magnat, jeste zapravo svetski medicinski mag, pošto je otkrio nekoliko originalnih lekova za koronu. Dok svetski medicinski stručnjaci i dalje tapkaju u mestu, jer nemaju pojma s životom.

-Pa gde je ovaj čovek bio do sada? – upitate se dok pratite vesti Pinka, gde je prvo bio prikazan sveže patentirani specijalni sistem za dezinfekciju zaposlenih koji se ne bazira samo na pranju ruku, nego se svi koji ulaze tretiraju UV zracima.

Posle tretiranja UV zracima, svaki zaposleni s Pinka valjda je potpuno spreman da biračko telo po ceo dan tretira takozvanim AV zracima, od kojih ne možete da dobijete Kovid, ali vam Kovin sleduje garantovano ako provedete duži period ispred ekrana, pod dejstvom jakog AV zračenja.

UV zraci su, međutim, završna faza ulaska u Pink. Kako je objavljeno u vestima Pinka, “projektant ovog sistema je vlasnik i generalni direktor Željko Mitrović”, a sve počinje otvaranjem vrata, kada “najpre svako prolazi kroz alkoholnu barijeru, te se onda cipele osuše na sledećoj ploči koja je slepljena za ovu prvu”.

I sada je potpuno jasno kako izgleda svako jutro kolege Sarape – kada dođe na posao, prvo prolazi kroz alkoholnu barijeru, što je njegov davnašnji san još od početaka karijere. Nekada, doduše, deluje da kolega Sarapa ne prolazi samo cipelama kroz alkoholnu barijeru, nego u zgradu Pinka uđe četvoronoške, kako bi istovremeno dezinfikovao sve delove tela, jer je tako sigurniji da neće u taj televizijski hram istine uneti i Kovid. U pitanju je veoma odgovoran čovek, koji puzanjem kroz alkoholnu barijeru štiti druge od sebe, posebno sebe od drugih, najviše sebe od sebe.

Sledi, kako je u vestima Pinka objasnio lično Željko M, UV zračenje u specijalnoj komori. Ovo je doslovni citat prof. doktora Mitrovića o tom čudu moderne medicine: “UV lampe se pale i vrši se rotacija celog tela. Svaka lampa je snage od po 50 vati, što znači da one emituju energiju na 10 cm razdajine od garderobe sa oko 1.750 džula, a to je dovoljno da savlada obe membrane virusa i uđe u njihov RNK”.

Ta energija od 1.750 džula, ili, po srpski, 1.750 JUL-a, toliko okrepi kolegu Sarapu, da ne samo da vodi jutarnji program, nego jutarnji program ponekad vodi njega.

Prezentacija ovog sistema u vestima Pinka bila je tako detaljna, da je postojala mogućnost da posle prolaska kroz sve te barijere i komore, saznamo da se na kraju procedure svim zaposlenima, a naročito gostima Pinka, besplatno ugrađuju silikoni, kako bi u borbu sa koronom mogli da idu prsa u prsa.

Da vlasnik Pinka nije samo Čarobnjak iz Oza, već polako postaje Čarobnjak iz Ozona, saznali smo koji dan kasnije, kada je opet u vestima Pinka emitovan prilog pod doslovnim nazivom: “Željko Mitrović pionir u lečenju COVID 19 pomoću terapije ozonom”.

Spikerka Pinka je pročitala sledeću vest, koja, valja naglasiti, kao i sve prethodno, nije “njuz.net”. Spikerka je, dakle, pročitala: “Čini se da je vlasnik Pink International Company Željko Mitrović još pre mesec dana bio na pragu revolucionarnog otkrića – kada je započeo proces ozonizacije zgrade TV Pink, ali i sopstvene krvi. Željko je 16. marta na svom Instagram profilu najavio početak ozonizacije zgrade i ukazao na značaj ove procedure. Osim toga, Željko je ovu procedure primenio na sebi – ozonizovao je svoju krv. Mesec dana kasnije, Željkova predviđanja su se obistinila. Stučna javnost u Italiji, koja se najteže bori sa epidemijom, objavila je niz naučnih radova sa istim zaključkom, koji dokazuju da je Mitrović bio u pravu”.

Istina, prateći progam Pinka, mogli ste poverovati da je zgrada te televizije bizonizovana, pa čak i da je lozonizovana, jerbo jedan voditelj, pa i neki gosti, deluju kao kompletno spolja & iznutra dezinfikovani lozovačom, ali, kao i uvek, prevarili ste se. Zgrada je ozonizovana, što pretpostavlja da će taj patent biti primenjen na celu Srbiju, kako bi doakali koroni, pa ako ste mislili da je Oz izmišljena čarobna zemlja, nemate pojma. Oz je u stvari Srbija, čarobna ozonizovana zemlja u koju se ulazi preko alkoholne barijere kroz AV zračenje.

U toj zemlji za sve se pita struka, ali, kako deluje, nema veće struke od vlasnika Televizije Pink, koga podhitno treba involvirati u Krizni štab, jer čak ni doktor Kon ne zna sve ove recepte protiv Kovida 19 kakvi su osmišljeni u našem malom Kovinu 2020.

Pa ako se neko pita: zašto dr Kon uopšte ide na Pink & Hepi i šta će mu to u životu, tek ćete se pitati: “Otkud profesor dr Mitrović u Kriznom štabu?”

Ali odgovor je jednostavan – on je pionir u lečenju COVID 19 pomoću terapije ozonom.

Dakle, možda pobedimo Kovid, ali Kovin nam ne gine!