Kesić: Nisam bio ni na derbiju, ni na turniru, ni na izborima - čuvam zdravlje


Autor emisije "24 minuta" Zoran Kesić izjavio je u emisiji Studio N1 Live da tipuje na Nikolu Selakovića kao novog mandatara, kao i da mu je drago zbog rezultata izbora. "Prilično jasna i čista situacija, meni kao građaninu to odgovara, jer više nemamo zabluda da postoji demokratija, makar u holu Skupštine", rekao je.

Na početku je rekao da želi da veruje da se gledaoci smeju čim ga vide, "pa makar i od muke".

"Nisam bio na derbiju, ni na turniru, ni na izborima, jer čuvam zdravlje", rekao je on.

U subotu se na televiziji Nova S emitovala poslednja epizoda emisije "24 minuta" u ovoj sezoni.

"Sredinom septembra se vraćamo. Spremamo pregled onoga što je najvažnije, to su izbori. Posebna poslastica, nešto što je obeležilo pandemijski period naše emisije, to su sobni talenti, nekako smo izabrali naših 10 talenata, koji će nam se predstaviti", kaže on.

Kako je rekao, pratio je izbore, a najviše su mu se svidele scene slave u SNS.

"Ja volim kad ljudi slave, kad se vesele. Moram da priznam da Selaković najbolje igra kolo. Odgovor o Stefanoviću nije bio najveštiji, to govori o činjenici da će da "zglajzne", hajde, pa samo neka ide redom", rekao je Kesić.

Govoreći o rezultatima izbora, kaže da mu je drago što je ovako.

"Prilično je čista situacija, bilo bi mi još draže da niko nije preskočio cenzus osim SNS i SPS. Prilično jasna i čista situacija, meni kao građaninu to odgovara, jer više nemamo zabluda da postoji demokratija, makar u holu Skupštine. Sad je jedini način da se borimo vaninstitucionalni, a to može da bude zanimljivo", rekao je.

Na pitanje koga vidi kao novog mandatara, kaže da, ako bi morao da tipuje, rekao bi Selaković.

Celi intervju pogledajte u videu ispod.