Nebojša Stefanović se hvali kažnjavanjem policajaca, građani uzvratili



Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, pohvalio se danas na svom zvaničnom Tviter nalogu, da su kažnjeni policajci koji su nepropisno parkirali patrolni automobil na delu staze za slepe i slabovide osobe. Nakon Stefanovićevih reči, usledilo je mnoštvo komentara građana, koji su za ministra imali dosta pitanja, a mnogi su mu poručili i "da mu ne veruju ni reč".

Naime, Stefanović je napisao da “neće tolerisati bahatost i neporofesionalno ponašanje i da je policija tu da uvek bude uz svoje građane”.

Na reči ministra policije nadovezali su se brojni korisnici ove društvene mreže i upitali ga:

“Jel su kažnjeni policijski službenici stanice policije St. Pazova (zbog ćutanja) o uzgoju narkotika Jovanjica i policijski službenici stanice policije Inđija (zbog ćutanja) o uzgoju narkotika preko puta stanice?”.

Jedan komentator poručio je Stefanoviću da je “uz svoje građane” policija koja hapsi lopove, kriminalce, nasilnike a ne bije i ne hapsi mirne građane ako se usude da kažu da se ne slažu sa potezima vlasti”.

Druge je zanimalo, kako to da se “nepropisno parkiranje brže kažnjava nego prebijanje građana i prekomerna upotreba sile, na protestima?”.

Jedan tviteraš uputio je i pitanje ministru Stefanoviću:

“Samo da pitam šta je sa službenicima koji su šutirali čoveka koji leži i sve to je snimljeno kamerama. Unapred zahvalan na odgovoru”.

Neki su imali poruku za Stefanovića:

“Ministre, neće ni tvoja goreti do zore!!!!”.

Jedan korisnik Tvitera ukazao je da se policijski službenici svakodnevno nepropisno parkiraju i objavio fotografiju nastalu ispred policijske stanice u Savskoj ulici.

“Vidi majke ti kad si u poslu da se kazne i oni što su rušili u Savamali i oni policajci što nisu izašli po prijavi to veče”, napisao je drugi korisnik ove društvene mreže.

Jedna korisnica Tvitera imala je oštru poruku za Nebojšu Stefanovića:

“Ministre Stefanoviću, promaklo Vam je toliko afera, krivičnih dela, pa čak i ubistava, a Vi se hvalite kaznjavanjem saobraćajnog prekršaja!? Pa stvarno!!!???… Uozbiljite malo koncepciju, dok trošite novac svih nas!!!”.

Mnoštvo korisnika Tvitera navelo je da Stefanoviću ne veruje:

“Izvinite na našoj grešnosti ali mi vam baš i ne verujemo. Ako možete da priložite neki dokaz. I molim vas da odgovorite na neke poruke. Hvala”, napisao je jedan korisnik, ali odgovor nije dobio.

“Odlično. A sad na red lažne diplome dok ne prodaju Sava Centar”, napisao je drugi tviteraš.

Izvor: Nova.rs