Napadač iz Novog Sada je direktor firme koja je osnovala kladionice MaxBetIvan Kontić, koji je pre gotovo tri nedelje brutalno pretukao mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, a potom mu i slomio obe ruke dok je bio u nesvesti, direktor je firme "Ju-Krijkos" koja je osnovala kladionice "Maxbet", pokazuju zvanični podaci Agencije za privredne registre.

Kompanija "MaxBet", kako stoji na njihovom zvaničnom sajtu, nastala je 1997. godine pod imenom “JuKrijkos” u Zrenjaninu. Onda je 2008. godine dobila novo ime “MaxBet”, i preselila se u Novi Sad, prenosi Nova.rs. Danas je kompanija, koja, kako stoji na njihovom sajtu, posluje u Srbiji, ali i u BiH, Crnoj Gori i od skora u Africi.

MUP je objavio i fotografiju osumnjičenog i pozvao građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad ili MUP-u.

U saopštenju policije se navodi da intenzivno tragaju za 30-godišnjim Kontićem zbog sumnje da je mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

Takođe se ističe da je Ministarstvo u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice. Pojedini mediji su preneli da je osumnjičeni pobegao u Crnu Goru.

Podsetimo, u Novom Sadu se dogodilo brutalno prebijanje u kojem je jedan dvadesetosmogodišnji mladić zadobio teške povrede. Nadzorne kamere su snimile napad i reč je o uznemirujućim snimcima.

Izvor: Nova.rs. N1 Beograd