Ivanović pokazao uplatnicu: 600.000 dinara za lečenje deceVoditelj i humorista Ivan Ivanović objavio je fotografiju uplatnica na kojima piše da je uplatio ukupno 600 hiljada dinara za lečenje bolesne dece u Srbiji, odnosno, za lečenje Olivera, Minje i Anike.

“Dragi @SinisaKovacevi6, novac je uplaćen. Pozivam ostale učesnike licitacije da raspodele 120 hiljada dinara na račune ove dece. Ko to uradi, dobija od mene 10 flaša Sinišine rakije na poklon”, napisao je voditelj na Tviteru.

Podsetimo, dramaturg Siniša Kovačević objavio je na svom Tviter nalogu da prodaje rakiju koju je lično pravio, kako bi ubrzao sakupljanje novca za lečenje Anike, Olivera i Minje. On je 130 flaša procenio na 3000 evra, a sav novac od prodaje biće uplaćen na račune ove dece.

Najbrži je bio voditelj Ivan Ivanović koji je odmah ponudio novac.

Nakon toga su se i drugi korisnici Tvitera uključili u licitaciju, te je Ivan povećao ulog.

“Ako mi nešto nije promaklo, najviše je ponudio g.Ivanović – 4750 evra. Čestitam. Plemenitim i daronosnim damama i gospodi koja su učestvovala, od srca hvala. Vama, koji ste podržali, takođe. Dečici želim da ozdrave. Ološu da neguje Zlo i obavija ga oko svojih sitnih duša i malih srca”, napisao je Kovačević na Tviteru nakon toga. 

Izvor: Nova.rs