Javna tužiteljka Zagorka Dolovac i papirima se skriva od javnosti i kameraA da se javna tužiteljka Zagorka Dolovac skriva od javnosti, mogli smo da vidimo i danas.

Naime, dok je reporter N1 izveštavao ispred zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike, iz te zgrade izašla je i Zagorka Dolovac. Deluje da tužiteljka nije želela da se njena poseta Predsedništvu osvedoči, makar ni u drugom planu. Zato je u automobil ušla sakivajući lice jednim papirom.

Prethodno je predsednik Srbije, u svom obraćanju, komentarisao intervju predsednika Višeg suda Aleksandra Stepanovića za Krik, da pred sudovima nema značajnih slučajeva visoke korupcije zbog toga što od Tužilaštva sud ne dobija te predmete. Vučić je rekao da je Stepanović zaboravio na nekoliko predsednika opština, više pomoćnika ministara, direktora važnih javnih preduzeća i da se ta zaboravnost dešava "kada vam u ambasadama govore šta treba da kažete".

Dolovac je očigledno sastanak s predsednikom ili nekim iz njegovog kabineta imala neposredno nakon ove konferencije za novinare. Zvaničnog saopštenja nije bilo.

Izvor: N1 Beograd