Stanar BGD na vodi: Zgrade su fuš, kupio sam vodu celu noćKako je Nova.rs ekskluzivno objavila, u zgradi "Park View", koja se nalazi unutar kompleksa "Beograd na vodi", u ponedeljak veče izbila je poplava koja je izazvala štetu u više od 50 stanova. Našoj redakciji javio se stanar ove zgrade, koji je, kako kaže, celu noć skupljao vodu u stanu. Navodi i da se problemi u "Beogradu na vodi" javljaju neprestano.

“To su jutros kao rešili, ali čitava zgrada je užas. U garaži je vlaga po zidovima. Moleri dolaze na svakih 15 dana. Kreče, čiste, pa opet gletuju i sve tako u krug. Što se tiče kvaliteta, generalno je katastrofa. Na svu sreću u mom stanu nema oštećenja u stanu, jer sam reagovao na vreme. Znate kako, ovde je sve odrađeno ‘fuš’ što bi rekli. Prijatelj mi živi u zgradi preko puta, gde su one dve kule i bio sam na bazenu. Tamo je plafon ispucao od vlage, čak je skela bila postavljena tu, nešto su menjali. Sva glet masa je padala s plafona, verovatno od vlage”.

Inače, prema rečima sagovornika Nova.rs, stanari u Beogradu na vodi nisu imali mogućnost da se priključe na SBB, do pre dva meseca.

“Samo smo imali mogućnost da koristimo MTS, jer oni valjda ovde imaju saradnju s njima. Tek nakon što se stanari pobunili, bili su iz SBB i sad možemo da se priključimo i na SBB”, zaključuje.

Podsetimo, kvar na pumpi koja izvlači vodu iz zgrade doveo je do havarije u jednoj od najpoznatijih stambenih kompleksa u “Beogradu na vodi”, a ovo je samo jedan u nizi problema sa kojima se stanari suočavaju.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija iz novootvorenog tržnog centra “Galerija Beograd”, na kojoj se vidi da je pored kupaca, luksuzno zdanje napravljeno u Beogradu na vodi, posetio i pacov.

Izvor: Nova.rs