Cela Infektivna plače za Đoletom: Lekari se dva i po sata borili da ga vrate. Nažalost, nisu uspeli.Naš poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je u 67. godini. Porodica je potvrdila najtužniju vest, a sve one u Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, gde je Balašević bio usled pogoršanja zdravstvenog stanja, pogodila je tužna vest.

Đorđe Balašević se do poslednjeg trenutka nije predavao, a zaposleni i pacijenti su verovali da će i iz ove životne borbe izaći kao pobednik. Na Infektivnoj klinici su mnogi zaplakali zbog odlaska čuvenog muzičara, koji je za života na mnoge uticao na najlepše načine.

Supruga Olivera je beogradskim medijima plačnim glasom kratko rekla da je informacija tačna, baš kao i ćerka Beba, koje nije imala snage da govori.

Balašević je pre tri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kako saznaje "Blic", imao je kovid-19 i bio je u lošem stanju.

Lekari su preuzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema. Lekari su, kako saznajemo, dva i po sata pokušavali da ga vrate u život. Nažalost, bezuspešno.

Višesatni napori lekara KCV, na žalost, nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri meseca pre 68. rođendana.

Izvor: Blic