Jelena Obućina: Ljotićeve koračnice je smislio ozbiljan antifašista



"Dobro veče. Bila je svečana akademija povodom Dana pobede nad fašizmom. Recitovane su Ljotićeve koračnice. Drama. Ozbiljan antifašista je to osmislio!", rekla je Jelena Obućina na početku emisije NewsMax Adria "Pregled dana" 10. maja. 

„Da se naruga i žrtvama, i nama, i svetu, al’ ne mari, ionako su daske Narodnog pozorišta poslužile drugoj predstavi koja je u toku. Pokradenog naslova – slične dugovečnosti izvođenja. Velika drama. Igrokaz Beograd Zagreb preko Jasenovca, 300. izvođenje. Žrtve i zločinci su kao tema, Evropa je suština. Nećemo se dodvoravati onima koji su Hitlera dočekivali cvećem poručio je Vučić Milanoviću. Snažna poruka kliču mediji“, kazala je Obućina.

„Moraćeš, jer ja sam Evropa, prethodno je kazao Milanović. A ti Srbiju tamo ne vodiš jer bi u suprotnom pola vlasti moralo da beži iz zemlje. Pa kako da ne bude drama. Srećom u njoj ne učestvuju ni Sebastijan Kurc, ni Angela Merkel . Bilo bi zanimljivo čuti kako bi njima odbrusio Vučić, jer zna se da je Hitler prvo njihov“, zaključila je ona.

Izvor: Nova.rs