JELENA OBUĆINA - Kad profesor demokratije krene pojačano patriotski i žrtveno, čuvajte novčanike"Dva dana već ne živimo u Srbiji, nego u Crnoj Gori. Zašto? Bolja klima, ima more, a i može nam se - jer smo prethodne nedelje pustili himnu i ogrnuli se zastavom", započela je večerašnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„A kad se iza toga sakrijete – može sve. Da se pali po regionu, da se huška omladina na Limanu, da se kranovi proglase za temelj države, da se šuruje sa mafijom, da se kriju snimci, da se kuka nad ugroženim srpskim narodom, da se građani obespravljuju, da se prati, da se blati. Sve može, jer Vi ste patriota“.

„Možete i da ne budete – dozvoljava na Instagramu profesor demokratije i najveći od svih srpskih radikala. Ali ćete onda završiti na smetlištu istorije! A svi znamo ko neće, jer je tu istoriju sam već napisao. I mada u udžbenicima ne piše, ne zaboravite – uvek kad krene pojačano patriotski i žrtveno čuvajte novčanike i razmutite step sok na ređe“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs