JELENA OBUĆINA: Odlazi Merkel, odneće pirotski ćilim, a nama ostaviti onoga kojeg je dovela



"Dobro veče. Nikakvi smo domaćini. Angela je došla i noćiće ovde, a mi smo postavili zastave samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Umesto da svetli čitav Miloš Veliki crno crveno žuto, da Frau shvati koliko je cenimo i koliko ne štedimo u poniznosti. Mada, možda nema ni potrebe, zna ona da smo radi dati svoje lekare, inženjere, sestre, da ne pitamo za cenu samo da ode zadovoljna. A umela je da ode i namrštena. Baš kao pre 10 godina posle prve posete mladoj demokratiji sa otvorenom kosovskom ranom. Tadića je brzo smenio tremaroš. Čuli smo sve o tome da je Vučića učila nemački, da nije jeo ni šniclu od uzbuđenja, da su na „zovi me kad hoćeš“ da i danas šeta u holu aerodroma, ali rana nije zaceljena.

Možda bi muti – majka balkanskih autokrata grdila da je nisu stigli migranti i Bregzit, ali nije imala kad. Sad rastanak se primakao. Odlazi… odneće pirotski ćilim. Nama ostaviti onoga kojeg je dovela. Počeo je Pregled dana“ završila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs