Inspektori koji su razotkrili Jovanjicu: Sprema se naše ubistvoAdvokatska kancelarija Tomanović, koja pruža pravnu zaštitu inspektorima Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Matiću koji su raskrinkali aferu Jovanjica i uhapsili Predraga Koluviju, saopštila je da su dvojica inspektora prijavili nadležnim službama "da je dogovorena njihova likvidacija".

Prijavu, o svojim saznanjima, podneo je upravo načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije inspektor Slobodan Milenković.

Inspektori MUP-a Srbije očekuju da nadležni državni organi a posebno njihove kolege preduzmu sve potrebne mere ne samo na zaštiti Milenkovića i Mitića, kojima su se kolege u velikom broju ponudile da ih štite, već i na prikupljanju potrebnih informacija, navodi se u saopštenju kancelarije advokata Tomanovića.

Podsetimo, inspektori Slobodan Milenković i Dušan Matić već nedeljama trpe nezapamćen progon, jer ih je vlasnik „Jovanjice“ Predrag Koluvija optužio da su ga terali da narko-plantažu povežu sa bratom predsednika republike.

Izvor: Nova.rs