Tepić odgovorila Vučiću: Jednom zločinac, uvek zločinac



"Vučić nastavlja da seje zlu krv među ljudima", napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić nakon što ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasio državnim neprijateljem.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas na pitanje novinarke N1 kako komentariše širenje nacionalne mržnje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom na kojoj je potpredsednica SSP Marinika Tepić prozivana kao rumunski neprijatelj i da li je to za njega legitiman način političke borbe, rekao da osuđuje svakog ko vređa na nacionalnoj osnovi.

U nastavku rečenice je zatim izjavio da ne postoji stvar koju Tepić nije uradila protiv države, i time je proglasio državnim neprijateljem.

Nakon toga reagovala je potpredsednica SSP Marinika Tepić objavom na tviteru.

„Vučić nastavlja da seje zlu krv među ljudima. Proglašava me državnim neprijateljem nakon udruživanja opozicije, ali i moje roditelje. Svog reditelja Bokana i jutros poslao na Pink. Tužilac spava, ali ja neću! A “100 za jednog” šaljemo u istoriju! Jednom zločinac – uvek zločinac!“, napisala je potpredsednica SSP Marinika Tepić.

Reditelj Dragoslav Bokan u izjavi za TV Pink je, komentarišući blokade puteva širom Srbije u subotu, vređao potpresednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić na nacionalnoj osnovi.

Izvor: Nova.rs