Kisić Tepavčević izvređala Gorana Markovića, on kaže: Moje delo je moja odbrana



Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti. Marković je odgovorio u izjavi za Nova.rs da vidi da su na njega nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara.

„Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu“, izjavio je Marković za Nova.rs.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, naposala je Kisić Tepavčević.

„Dijagnoza: Frustriran i agresivan, umetnički impotentan, bez nacionalnog identiteta“, zaključila je ona.

Na kritike oštre vlasti koje je prethodnih dana izneo Goran Marković jutros je na Pinku reagovala i premijerka Ana Brnabić.

Ona je navela da bi Marković, kada bi se napravila rang lista onih koji su od države dobili najviše novca „sigurno bio među prvih deset“.

Ocenila je i da bi trebalo da ode kod Aleksandra Vučića i da mu kaže hvala.

Izvor: N1 Beograd, Nova.rs