JELENA OBUĆINA - Hrkalović zna da put do slobode vodi preko Đuke, podkasta a potom i HepijaJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Dok agresija na Ukrajinu potapa i kovid i kampanju i inflaciju i muke generalno - isplivava samo odlučnost našeg državnog vrha da sačuva svoju poziciju. Kako na dvema stolicama, tako na vlasti", rekla je na početku najnovije emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Unutrašnjoj stabilnosti doprineće i najzauzetiji advokat vladajućih jer posle Koluvije u njegov ured stiže i Nika Rina. Bivša državna sekretarka Hrkalović otkazala je punomoćje ranijim braniocima. Ona zna da put do slobode vodi preko Đuke, podkasta a potom i Hepija. Uostalom na teret joj se stavlja samo trgovina uticajem. A uticajna je bila i kad je na Instagramu pisala – budi jak, idi do kraja, pa čak i ako to znači zatvor. Sumnja se da je taj još ranije shvatio da zatvor nije dobra opcija – i da će ćutanjem i namenskim blaćenjem opozicije ponovo zaslužiti milost. I desilo se. Eno ga obilazi Vojnu akademiju. Ispod natpisa ‘Čast je naša imovina’ uručuje satove, kao da njegovo vreme tek dolazi“, rekla je u uvodu „Pregleda dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs