JELENA OBUĆINA - SPC šalje poruku medijima u formi pretnje, stilom Željka Mitrovića u mantijiJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria 

"Ostali smo pod kamenom, jer to je vitalni nacionalni interes Srbije vagan tri dana. Muke bi stale u tri knjige da predsednik ima vremena, ali pošto nema staju u rečenicu: za sve su krive komšije i mediji. Ostali, našoj mlohavoj mudrosti, aplaudiraju", počela je najnoviju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„A mi smo rešili: ne osuđuj nasilnika jer od njega zavisiš, ali pomiluj žrtvu jer se sećaš. Sećati i saosećati nije isto, ali, koga briga u godini izbora. I zato će tuđi rat dobro doći domaćem glasanju. Neće biti podsećanja na bombardovanje, jer Šreder se vozi u voziću, ali hoće na glad koju hranimo fotografijama pasulja iz robnih rezervi. Sa Hrvatima ćemo lako – jer mlađi sin ima najveću kolekciju vodenih pištolja, ali na medije se mora udariti jače – svetom vodicom. Zato Srpska pravoslavna crkva objavljuje dobronamernu poruku nedobronamernim medijima – u formi pretnje stilom Željka Mitrovića u mantiji. U međuvremenu, predsedniku stiže i blagoslov važniji od duhovnog. Šešelj ispuzao ispod kamena – konačno zvanično na Vučićevoj strani“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs