JELENA OBUĆINA: U opoziciji se džemper rasparao, što je u redu – ide leto, da se svi ogoleJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Tenzija se iz medija i društva preselila u opoziciju. Tamo se džemper rasparao, što je u redu - ide leto, da se svi ogole. Da vidimo šta je cilj njihovih politika? Da možda gledamo ponovo 'ko će koga' uoči novih izbora", počela je večeras emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Sećate se – troje iza paravana, jedan postavlja pitanja i bira. Ako bude tog jednog da okuplja. Ako bude izbora uopšte, jer to nećemo znati do petka –  jer ta odluka je, kao i sve druge, u rukama na Andrićevom vencu. U te vredne ruke – stižu sve jasnije poruke: uvedite sankcije Rusiji. Doduše, godinama su stizale i one druge: priznajte Kosovo. Sad je pitanje ume li i sme li Vučić da izda emocije većine biračkog tela. Ili će se vaditi da ne može sam, da niko neće da mu pomogne, da nema konsenzusa, da bi svi samo fotelje, ne i odgovornost, itd, itd.. A zapadni partneri, sa puno razumevanja, klimaće glavom apsolutnom pobedniku – i poručivati „seci majstore, nema više odlaganja“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs