JELENA OBUĆINA - Predsednik dva puta gledao Dijanin intervju, ne da hvata beleške nego greškeJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Danas su zasedanja tema. Zasedalo se u Skupštini grada - kvorum je dala NADA, Šapić je gradonačelnik glavnog grada. Smejte se rimi, al' ovo je tužna pesma na sto načina", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Na staru slika našeg vremena vraća nas koalicija Zajedno. Vučiću poručuju da prestane da ponižava građane, jer se izbori ne završavaju evo treći mesec. I daju mu rok: ako do prvog jula ne zakaže konstitutivnu sednicu Narodne skupštine i skupština ne zaseda – zasedaće Gazela. Onaj koji je blokirao Gazelu sa građanima, zaseo u ‘Pravi ugao’. Hoće li Dijaninim rečnikom – Savo Željka ili Željko Sava da pomnoži sa nulom – to se čekalo. A oba izašli isti kakvi su i ušli. Dijaloga nije bilo, nije bilo ni duela – red vređanja, red vikanja, drugim rečima – nula bodova u gostima. A neće imati ni efekta po temu – jer u REM -u svejedno ne zasedaju da provere elaborate. Na drugoj strani, predsednik je zaseo. Dva puta gledao je Dijanin intervju. Dva puta po dva sata – malo li je kad rešava krizu. Zaseo ne da hvata beleške – nego greške“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs