JELENA OBUĆINA: I nema ko šta da ima dilemu na koju ćemo stranu – ostajemo čvrsto pod kamenomJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adra

"Dobro veče. Nema ko da ima dilemu šta da očekuje od Skupštine - vodiće se Vučićeva politika, objasnio je Vladimir Orlić. I nema šta ko da ima dilemu - time je stavio tačku na podelu vlasti, o čemu je pored ostalog govorio prošle nedelje profesor Janković", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Ali Orlićevo srce je ‘preko puta parka’ i on ne može iz naprednjačkih cipela a baš mu je to zadatak. I nema ko šta da ima dilemu – kakav je novi Orlić? Pa – ganc stari! I bez dileme Vlada će voditi Vučićevu politiku, skupština će voditi politiku većine koju predstavlja Aleksandar Vučić i eto nastavka već viđenog. Još koju nedelju i ganc stara vlada sa ganc novom starom premijerkom i ponekim orošenim povratnikom i to nam je to. I nema ko šta da ima dilemu na koju ćemo stranu – ostajemo čvrsto pod kamenom. Živeli“, završila je uvod u emisiju „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs