JELENA OBUĆINA - Cilj je da se prigrli svaka devijacija, svako grlo i svaka ideologijaJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Vesti su jasne i takve da živimo keč ol Srpske napredne stranke. Zato nema progresa, zato se ni sa čim ne raskršćava, osim možda polako sa Kosovom. Cilj je da se prigrli svaka devijacija, svako grlo i svaka ideologija. A istovremeno - da se to ne prizna. I da ima sve i svega", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

Ima otac predsednika da šeta u litiji, ali sin ne bi. Ima divna gej rođaka, ali niko joj ne garantuje bezbednost. Ima sjajan šeik da nas spase od bankrota, al’ da ne pitamo zašto se zajmimo. Ima i lokalnih šerifa da zlostavljaju, ali i takvi su dobrodošli. I Evropa i Kosovo, i Amerika i Rusija. Sve – čega istovremeno sada ne može biti. Jedino nema Evrobasketa, ali to je jer glavni trener ne stiže. Ne, stvarno, Sveti Savo srpski pomiluj nas – od vlasti, od crkve i nas samih. Počinje Pregled dana“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs