JELENA OBUĆINA - Zamislimo da imamo Vladu koja radi, znali bismo bar gde je krenula ova država i kada će tamo stići



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Zamislimo da je grupa Veljka Belivuka na slobodi, oni bi danas rasturali kamp u Novom Sadu koji služi da se od investitora odbrani javni prostor. Dakle, dobro je, stvari su se promenile, sad narod ne bije privatna vojska nego narodna milicija", rekla je u uvodu u Dnevnik na televiziji Nova S Jelena Obućina.

„Zamislimo da imamo Vladu koja radi, znali bismo bar gde je krenula ova država i kada će tamo stići. Na sreću, danas je to tema u Skupštini – pa smo sigurni da će 25-toro najboljih kroz par nedelja – da nas povede negde.

Zamislimo da imamo tužilaštvo… oni bi danas pozvali sve one koje je Belivuk pominjao juče, a najviši su funkcioneri, da proveri gde su bili i šta su radili u noći rušenja u Savamali, i na inuguraciji Vučića i na nekim lokalnim izborima.

Ako ništa od toga ne možemo, a mi zamislimo da smo građani kojima je stalo do države u kojoj živimo. Bili bismo danas u Novom Sadu i pre neki dan u Majdanpeku, tamo gde ljudi brane ono što je zajedničko. Ako ne možemo da odbranimo brdo ili park, kako ćemo da odbranimo deo teritorije“, završila je uvod u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs