JELENA OBUĆINA - Ženama je dosta mentalnog nasilja dobro finansiranog državnog tabloida



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

Svetski je dan nenasilja, mi ga proslavljamo tradicionalno, nasilno. Budi nas Vučićević na Pinku, ali džaba objašnjava, ženama se Informer popeo na živac. I ne samo u Beogradu - danas protesti i u Novom Sadu, rekla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika televizije Nova.

„I nisu žene same a nisu ni politički instruisane, kako tvrdi Vučićević, samo im je dosta mentalnog nasilja dobro finansiranog državnog tabloida.

A nisu žene ni jedine na ulicama. Danas, i poštari, sindikati, litijaši. Prvi se bune zbog uslova rada, drugi protiv nasilnog otimanja Kosova.

Zamislite, nasilje je dozlogrdilo i Željku Mitroviću, pa sve koji su se pesničili sinoć, danas izbacuje iz Zadruge. Kolko sutra čekamo intervju Kristijana Golubovića u Informeru. Ispunjava uslove – višestruki je povratnik nasilnik.

Ništa od toga ne zanima – premijerku bez vlade. Ona u Jajincima govori o teškim pritiscima, licemerju stranih lidera i poručuje „savest Srbije je mirna jer nikog ne ugrožava“. Pa tačno. Nikog osim sopstvenih građana“.

Izvor: Nova.rs