JELENA OBUĆINA - Zna vlast teren i njihov je sudija, zato i može mizogeni Gašić da štiti rodnu ravnopravnostJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

Dobro veče. Dobili ste žuti karton za ponašanje, prestanite više da gledate u novčanike i poslušajte savet vlasti, gledajte u nebo, odatle stiže pretnja. I ne, ne misli vlast na zagađenje, nego na dronove sa Kosova.

Neodgovorni mediji su pogrešno preneli dojavu iz kabineta da su na dronove poslati MIG-ovi pa od ranog jutra ministar mora da objašnjava: ima vojska mitraljez, ne treba joj MIG za drona, što bi rekla deca zaigrali se, ali zna vlast teren i njihov je sudija, zato i može mizogeni Gašić da štiti rodnu ravnopravnost, žensku publiku što zviždi sa terena udaljiće MUP isto Batin.

Teren se priprema za dolazak Kokezinog naslednika on će stići iz resora poljoprivrede, Nedimović, ima svake logike, livada tamo, livada vamo. Priprema se teren za poskušljenje struje i gasa ali fina će to biti poskupljenja da ne osetite, pa neka, kad građani ne znaju kad treba oni da potegnu crveni. Karton.

Izvor: Nova.rs