JELENA OBUĆINA: I šta mislite – hoće li Vučić da ode i odakle? Ako napusti stranku ode Glišić, ide i Sandra Božić, a šta bismo bez nje



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Dva su realna događaja u vezi sa Kosovom. Prvi je novo pucanje, povređen čovek i dva različita saopštenja o razlogu pucnjave. Drugi je da je uhapšen napadač na dečaka u Suvom Dolu. Ostalo je usiljena drama, počela sinoć, nastavljena jutros. Bez rizika, igra se na staru kartu - pretnju o odlasku", rekla je Jelena Obućina u uvodu u Dnevnik na TV Nova S.

„I šta mislite – hoće li Vučić da ode i odakle? Ako napusti stranku ode Glišić, ide i Sandra Božić. U emotivnom pismu, ona kaže da je njen politički put determinisan njegovim postojanjem i delima, a da njemu zamene nema ni za hiljadu godina.

Znači, propast nam je garantovana, a i šta bismo bez Sandre koja prvi put preti da će napustiti politiku, a predsednik 22 puta, po Cvijetinovoj računici. Zato je realno da se povuče još koji put iz stranke, jer sa predsedničke funkcije neće – em je tu još četiri godine, em po Ustavu ne sme više biti, ali Ustav je rastegliva kategorija.

Uostalom, sve je objasnio push Objektiva – ‘Zašto Vučić ne sme da podnese ostavku, zato što samo on ima snage da je ne podnese’.

Ako vam je sve ovo dosadno, razumljivo je. Imate alternativu – Aktuelnosti na Happiju, a ima i obraćanje u 20h. Mi ga nećemo uživo prenositi. Počinje Dnevnik“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs