JELENA OBUĆINA - Ništa se neće kriti od naroda, ali mu ništa neće biti ni rečeno. Ako je iko imao dileme, vreme je da ih odbaci danas



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Ništa se neće kriti od naroda, ali mu ništa neće biti ni rečeno. Ako je iko imao dileme, vreme je da ih odbaci danas, jer onoga o čemu bi trebalo da se raspravlja na sednici o Kosovu neće ni biti. Biće izveštaj Kancelarije Petra Petkovića", rekla je Jelena Obućina na početku Dnevnika na TV Nova S.

„Znate ono – radimo sve da zaštitimo Srbe, etnički motivisani napadi, Priština je za sve kriva. O tom Izveštaju će govoriti portparol Petkovića Aleksandar Vučić.

I Izveštaj dobacuje do 15. januara. Francusko – nemački plan, koji je dostavljen pet dana kasnije, se ne pominje kao da ga nema. Vučićevog izveštaja nakon milion sastanka o Kosovu isto nema.

Dakle, hoće li ičemu služiti sednica, da utvrdimo bledo ili jarko crvene linije – neće. Služiće tome da predsednik povadi trunje svima koji su pre njega vladali i još jednom dokaže da mu je bešika više nego zdrava. Za razliku od Srbije. Počeo je dnevnik“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs