JELENA OBUĆINA - Ništa se neće kriti od naroda, ali mu ništa neće biti ni rečeno. Ako je iko imao dileme, vreme je da ih odbaci danasJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Ništa se neće kriti od naroda, ali mu ništa neće biti ni rečeno. Ako je iko imao dileme, vreme je da ih odbaci danas, jer onoga o čemu bi trebalo da se raspravlja na sednici o Kosovu neće ni biti. Biće izveštaj Kancelarije Petra Petkovića", rekla je Jelena Obućina na početku Dnevnika na TV Nova S.

„Znate ono – radimo sve da zaštitimo Srbe, etnički motivisani napadi, Priština je za sve kriva. O tom Izveštaju će govoriti portparol Petkovića Aleksandar Vučić.

I Izveštaj dobacuje do 15. januara. Francusko – nemački plan, koji je dostavljen pet dana kasnije, se ne pominje kao da ga nema. Vučićevog izveštaja nakon milion sastanka o Kosovu isto nema.

Dakle, hoće li ičemu služiti sednica, da utvrdimo bledo ili jarko crvene linije – neće. Služiće tome da predsednik povadi trunje svima koji su pre njega vladali i još jednom dokaže da mu je bešika više nego zdrava. Za razliku od Srbije. Počeo je dnevnik“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs