JELENA OBUĆINA: Na RTS-u postoji samo jedna strana koja se prati u svim pojavnim oblicima. Na drugoj su život, siromaštvo, građani, protesti, kriminal, al’ to se sve ne vidi kada je kičma pristojno savijena



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Evo vama od nas jedno dobro veče. Ne košta ništa, ima ko nas plaća, a da pri tom od nas ne traži da radimo bilo kako drugačije nego po našoj savesti. Eno vam i od RTS-a jedan dobar dan. To vas je za tri godine koštalo 14 miliona dinara i nikad nije izgovoreno jer emisija ne postoji. Tako vam je sa kičmom pristojne Srbije, kako RTS zove direktor Bujošević koji se hvali time da njegov program ne naginje ni na jednu stranu", rekla je Jelena Obućina na početku Dnevnika na TV Nova S.

„I tačno je, jer postoji samo jedna strana koja se prati u svim pojavnim oblicima, a na drugoj su život, siromaštvo, građani, protesti, kriminal, al’ to se sve ne vidi kada je kičma pristojno savijena.

Nađe se tek po neka mrvica, sve drugo je kuvanje i pevanje. A glavni kuvar, kako se to inače kaže – šef, iz Emirata duva u ratnu trubu, a za rat nas oprema najubojitijim oružjem koje se  proizvodi na Pinku.

Uostalom, tako je bilo i do sada samo su umesto dronova korišćeni novinari, voditelji i njihovi gosti. Tako se i promenio stav Srbije da – nije srpski ćutati“, rekal je na kraju uvoda u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs