JELENA OBUĆINA - Ana Brnabić, kao što znamo, kao i Simo i Vučko i ostali, radi šta joj se kažeJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Laž je današnji refren. Jučerašnja uzbuna bila je lažna. Dačić je ipak otišao u Strazbur ali je Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo da će tamo da se bori protiv prijema Kosova u Savet Evrope", rekla je Jelena Obućina na poćetku Dnevnika na TV Nova S.

„Ne brinu mnogo u Prištini. Od januara građani Kosova će i do Saveta Evrope i Strazbura i dalje od toga moći bez viza. Odluka je zvanično potvrđena danas.

Tabloidi u Beogradu su izvestili da je lažna država Kosova dobila bezvizni režim.

‘Sve lažu tajkunski mediji i ja ću to da dokažem’, ponavlja premijerka ne misleći na te tabloide. Ona revnosno radi na analizi medija i još tvrdi – xy stranih investitora, znači više od 10, htelo je da dođe u Srbiju i uloži svoje novce, otvori nova radna mesta, podigne BDP, unapredi zemlju i zvali su Vladu ali su ih lažne vesti ‘Šolakovih medija’ odvratili.

Ana ne laže, ona kao što znamo, kao i Simo i Vučko i ostali, radi šta joj se kaže“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs