Sandra Božić izvređala glumca Milana Marića nakon što je on podržao protest "Srbija protiv nasilja"Poslanica i funkcionerka Srpske napredne stranke Sandra Božić, ujedno i potpredsednica Skupštine Srbije, na Tviteru je izvređala glumca Milana Marića koji je bio jedan od govornika na šestom protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu.

Božić je na Tviteru, uz video snimak glumca Milana Marića koji je podelila, napisala za Marića da je „antisrpsko đubre“.

„Ovo antisrpsko đubre vam je heroj protesta? Promoter teze da su Srbi genocidan narod? Direktno učestvovao u propagandnom spotu u kojem čita iskaze navodnih svedoka i žrtava na suđenju Ratku Mladiću! Ko nas je kleo, nije dangubio“, napisala je Božić na Tviteru.

Milan Marić je podržao proteste „Srbija protiv nasilja“ i kao jedan od govornika istakao da “ Srbija treba da bude zemlja tolerancije, empatije, ljubavi, pravde, radosti“.

„Srbija ne treba da bude zemlja nasilja, zemlja mržnje, zemlja straha, zemlja u kojoj vam vlast kaže ‘idite negde drugde ako vam se ovde ne dopada’ “, istakao je glumac na protestu.

Izvor: N1 Beograd