TEOFIL PANČIĆ - Mladiću, sećate li se kad ste tačno postali svesni da volite da zavirujete muškarcima među noge, odnosno da vas njihov hod stimuliše i navodi na razne misli o njima?



Teofil Pančić, kolumna "Kulturni gnevnik" za portal nedeljnika ''Vreme'', 18. jul 2023.

Malović: "U Putinovom hodu – izdvojimo li samo to iz svega što Vladimira Vladimiroviča čini višedimenzionalnim – vidi se odlučnost i muškost, za razliku od rodno neutralnog hoda Emanuela Makrona, anemičnog Šolcovog koraka, do sasvim karikaturalnog Trampovog, ili pak gerontohoda navodnog predsjednika Sjedinjenih američkih država Bajdena." (Nikola Malović, "srpski književnik i srpski knjižar iz srpske Boke" kako on samog sebe predstavlja; Pečat, 14.7.2023.)

Dr Frojd: Mhmmm… Mladiću, sećate li se kad ste tačno postali svesni da volite da zavirujete muškarcima među noge, odnosno da vas njihov hod stimuliše i navodi na razne misli o njima?

Malović: Vi Zapadnjaci ste perverzni i sve okrećete naglavačke! Uostalom, nije samo hod u pitanju! Svi su odavno vidjeli da Putin ima najmuževniji torzo i, uopšte, da je najbolji frajer!

Dr Frojd: (ćuti i zamišljeno se češka po bradi)