Kosovska policija objavila kako izgleda vila Milana Radoičića: "Pablo Eskobar regiona"Kosovska policija obavila je pretres imovine bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je organizovao "akciju" u selu Banjska u kojem je stradalo četvoro ljudi.

Ministar kosovske policije Dželjaj Svećlja objavio je video snimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao "Pablom Eskobarom regiona".

"Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska biće detaljno i do kraja istražen. Kosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru", napisao je Svećlja na svom Fejbuk profilu.

"Čak i po slikama koje se mogu videti, očigledno je da ovo nije nikakav "borac za slobodu", već Pablo Eskobar regiona. Pod maskom branioca građana, on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mesto zločina svih ovih godina na severu zemlje uz svu imovinu terorističke grupe", rekao je Svećlja.

Izvor: 021.rs