Koncert Radeta Šerbedžije u parku u Baču, nakon što je SNS otkazao saluNakon što je SNS otkazao salu, koncert glumca Radeta Šerbedžije, umesto u sali u Baču, održao se u gradskom parku.

Producent i organizator koncerta Zdravko Vulin rekao je agenciji Beta da su mu opštinske vlasti „predvođene takozvanim koordinatorom“ Srpske napredne stranke (SNS) u Baču u poslednji momenat otkazale već zakupljenu salu za Šerbedžijin koncert.

„Imali smo zakupljenu salu, rasprodali smo sve ulaznice, a onda je neki lokalni koordinator iz SNS-a rekao da ne možemo da dobijemo termin i otkazao već plaćenu i zakupljenu salu, iako smo rasprodali svih 400 ulaznica“, objasnio je Vulin.

Ocenio da je „neverovatan i skandalozan“ način na koji im nije dozvoljeno da montiraju opremu u zakupljenoj sali.

Vulin je naveo da će građanima koji su kupili ulaznice novac biti vraćen.

„Hvala Radetu Šerbedžiji što je pristao na ovaj improvizovani koncert na otvorenom. Hvala građanima koji su u velikom broju došli da podrže njegov gest, da uživaju u koncertu i da jasno osude čin SNS-a“, rekao je Vulin.

On je naveo da je Šerbedžija stigao još juče u Bač, da su danas obišli grad, tvrđavu i manastir, da bi ih potom zatekla informacija o otkazivanju koncerta.

Izvor: Beta, Danas